11 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ

Πέρασε καιρός...
Βλέπω στο τελευταίο μου ποστ την ημερομηνία και εντυπωσιάζομαι.
Απρίλης 2011 - Ιούλης 2011: σχεδόν 3 μήνες μετά...
Το άφησα το μπλογκάκι μου. Μόνο και έρημο!
Δε πειράζει όμως, ήταν για καλό.
Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Έμαθα να κάνω ποδήλατο! Ναι! Αφού μπορώ και εγώ, μπορούν όλοι!

Πήγα - και ήρθα - στην Ολλανδία, για χιλιοστή φορά! Σε λίγο θα μου απονείμουν το κλειδί της Ουτρέχτης, τιμητικά. Με ξέρουν εκεί και οι πέτρες πλέον.

Διακοπάρω μιας και έκλεισαν και τα σχολειά. Το ξέρετε ότι λατρεύω τη δουλειά μου. Οι μαθητές μου ήδη μου λείπουν πολύ!

Αγανάκτησα συνεπώς με καθημερινή συμμετοχή και παρουσία στις πλατείες επαρχιακών πόλεων σε ακτίνα 50 χλμ από το σπίτι μου! 

Πετάχτηκα και ένα 5ήμερο στην Ίο. Προσοχή: κυκλοφορούν Αυστραλοπίθηκοι, ετοιμοπόλεμοι Βραζιλιάνοι και βαρκάρηδες Σουηδοί. Η ευθύνη δική σας (και δική μου! Περιμένω κρα κρα κρα-ξιμο από κάποιους γνωστούς - άγνωστους αναγνώστες μου) 

Συμμετείχα ως εθελόντρια στα Special Olympics... Συγκλονιστική εμπειρία η επαφή μου με τους αθλητές. Συγκλονιστικές και οι σπατάλες... 

Βρέθηκα σε χωριό της Πιερίας για ένα τριήμερο. Τσίκνες, φίδια, Ντάτσουν, κάγκουρες, καρέκλες 80λες, γιαγιάδες, ντομάτες από το μπαχτσέ, ατάκες τύπου: "ποιανού'σαι συ;", θάλασσα στα 2 λεπτά, μουσικές, λουκουμάδες. Αθάνατη ελληνική επαρχία! 

Ήρθα επιτέλους στη Θεσσαλονίκη. Άντε να δούμε...

Πάμε και στα coming soon...

Πετάω για Ελβετία τον Αύγουστο για να κάνω με 2 Ελβετούς το γύρο της χώρας τους. Ανάποδο πλάσμα σας λέω. Όλοι τρέχουν στις θάλασσες και γω στα βουνά! 

Αυτά τα δικά μου! 

Τα δικά σας! Πού είστε; Τι κάνατε; Έχουμε καμιά εξέλιξη; Κανένα ευχάριστο; Κανένα γεννητούρι; Καμια προαγωγή; Καμιά δραστηριότητα; Κινείται φύλλο; Νιώθετε κάτι; Οτιδήποτε...

Σας φιλώ.
Μ.

4 σχόλια:

  1. το μόνο πραγματικά καλό είναι πως δεν έχουμε νέα χαχαχα. Όσο για τα όργια στην Ιο δεν θα πώ κάτι γιατί είμαι Qιουρία!!!!
    Καλώς επέστρεψες.

    Υ.Γ: Μαντάμ, ολόκληρο τον κόσμο γύρισες μια φωτογραφία έτσι να δούμε κι εμείς που την βγάζουμε Αθήνα δεν μας έβαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είσαι εσύ μάνα μου?
    Κατά καιρούς σκέφτόμουν ότι έχεις χτυπήσει κανά δίμετρο τεκνό και ζεις ευτυχισμένη στην βίλα του στη νότια Γαλλία, πίνοντας υπέροχο κρασί και απολαμβάνοντας πρωινό (και μεσημεριανό και βραδυνό, μη σου πω) στο κρεβάτι
    ...αφού δεν έχεις πια δυνάμεις να σηκωθείς.
    Φιλιά και καλημέρες όμορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά μου φαίνονται ΟΛΑ!!! Θες νέα ε;; Τι να σου πω;;Ό,τι και να πω μπροστά στα δικά σου είναι μικρά....Συμφωνώ με τον mahler δείξε και σε μας λίγο...:)Καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μας έλειψες πολύ...αυτό ειναι που λένε δραστήριο κορίτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τη γνώμη σας παρακαλώ!